Едно интервю за всички читатели на Trafficnews.bg  с езотеричния анализатор Красимир Куртев.

...
Едно интервю за всички читатели на Trafficnews.bg  с езотеричния анализатор Красимир Куртев.
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев: Светът да очаква плач и скърцане със зъби през 2023 г.

Едно изявление за всички читатели на  Trafficnews.bg   с езотеричния анализатор Красимир Куртев. Куртев е Doctor Honoris Causa, държавник, таен публицист, херменевтик и мъдрец.
Прочетете още
  - Бяхте споделили,  че интервалът 2021 - 2022 година е последният изпит за човечеството да влезе във вибрациите на вселенските закони. Провалихме ли се?

- За жал за следващ път не си научихме уроците от Съдбата! Поради това сме отвън вибрациите на вселенските закони, вместо обединяване се разделихме на две, че и повече  противоположности като народ. И да, провалихме се! След като не издържахме и последният изпит, ще влезем в кармичния космополитен затвор за едно десетилетие. 

 - Как ще се движат планетите през 2023 година и какво ни чака?

- Планетите ще си отмъщават, тъй като потопяваме Земята с кръв. Широкият набор от спорове на по-ниско равнище сред силите, техните цивилен войни и злоупотребите, които доста държавни управления правят против личните си жители, също се ускоряват, макар че доста от тези спорове ще не престават под някаква форма за години и даже десетилетия. Светът не върви към мир. Върви се към репресии и война.

  - Кои планети ще въздействат най-силно на процесите на земята?

- Определено това са, Юпитер, Сатурн и Марс.

- Юпитер влиза в Овен, може ли да тълкуваме това като опция за ново начало?

- Юпитер навлиза в Овен на 20 декември 2022 година и ще приключи задачата си там на 16 май 2023 година. През този интервал мненията ще се нажежават и ще станем нетърпеливи за деяние, което може да разпали пламъците на борба както политически, по този начин и обществено. Дава ни  се знак за ново начало, но от нас ще зависи дали ще бъдем създатели на въпросното начало. По време на преноса на Юпитер през Овен сами ще сътворяваме шанса си. Когато прегърнем силата, която имаме, с цел да направляваме посоката на живота си, ние бъдем в положение да отворим благоприятни условия, решения, взаимоотношения и благосъстояние, за които сме били слепи преди.

- Престоят на Плутон във Водолей постоянно е обвързван с огромни промени по пътя на цивилизацията – Реформацията, Просвещението. Както и на Сатурн в Риби. Какво вещае в този момент?

- На 23 март 2023 година огромната планета Плутон „ каца “ във Водолей за първи път от 18 век. Прекарвайки повече от десетилетието във всеки знак, тъмният стопанин дефинира трансформациите на огромната картина на епохите. Както Ричард Тарнас изяснява, Плутон ръководи „ всичко, което е титанично, мощно и солидно “. От 2008г. насам Плутон провокира безпорядък и събуждане в Козирог, трансформирайки окончателно световните властови йерархии. И по този начин планетата Плутон се занимава със събуждането или възобновяване на това, което е било заровено: секрети, наследства, злато или даже атомни арсенали. В края на нашата слънчева система Плутон съставлява окончателност и обреченост. Плутон във Водолей през март 2023 година, за първи път от към 248 години - Това е увещание на предишното. Войната в Съединени американски щати (1774-1783 г.), по-късно подпалването на Белият дом. Освен това през подобен пренос милиони умряли от сякаш незнайна болест.

Транзитът на Сатурн в Риби стартира на 7 март 2023. На социално-политическо равнище Сатурн в Риби алармира за проблеми за държавното управление, защото засиленият държавен надзор може да докара до повече неодобрение от страна на обществеността. Средната класа и служащите поемат тежестта, а безработицата се усилва. Сатурн в Риби може да донесе неприятно време и неуспех на реколтата, което може да повлияе на стопанската система, хората, добитъка и самата земя, в това число обезценяване на цената на парцелите. Земята може безусловно да се разтресе, увеличавайки капацитета за трусове. 

- Ще продължат ли турболенциите във финансовия свят? Кои са най-опасните интервали?

- На първо място ще слага измененията на климата, и това ще се отрази грубо на пазарите. Светът е изправен пред стопански провал. Вероятно Сун Дзъ е бил прекомерно прав, когато е декларирал, че „ Върховното изкуство на войната е да се покори врагът без борба “. Първата и Втората международна война демонстрираха какъв брой рисково може да бъде ескалирането до огромни спорове, а днешният свят на нуклеарни оръжия, тясно интегрирани световни вериги за доставки и все по-смъртоносни форми на стандартна борба доста усилиха вредите. Голяма част от света ще бъде в криза през 2023 година и на няколко места икономическата уязвимост може да утежни геополитическите опасности. Тази отровна композиция от безумия ще бъде най-очевидна в Европа. Много стопански системи към този момент са на ръба от европейската криза. По-високите лихвени проценти, нужни за компенсиране на инфлацията, в допълнение ще подкопаят потребителските разноски и ще усилят безработицата.

Опасните дати за 2023г. са, 1янурари - 14 януари, целият месец март, 18 - 20 април, 16 - 28 май, 12юни -  23 септември, целият месец ноември и 4 - 14 декември.

- Живеем с чувството, че сме на ръба на Трета международна война. Каква е вероятността войната в Украйна да я провокира?

- Човечеството е към този момент в окото на бурята на Трета международна война. Последната е формирана от поредност прокси войни. Анализът ми предизвестява, че светът не се движи към мир, че новите форми на Студена война разделят всички огромни международни сили и че прекомерно малко по-малки страни имат солидни равнища на развиване, дейно ръководство и се движат към мир и непоклатимост. Глобалният лист от войни, които ще се водят през 2023 година евентуално ще продължат да въздействат на световната сигурност в бъдеще в отрицателен проект. Украйна е страна с доста тежка карма до 2030 година. През март 2023 година Украйна евентуално ще изпадне в изолираност и ще падне на колене, заради неприятната позиция на Марс (ретрограден от 01.01 - 12.01.2023г.). Докато за Русия Марс е в дирекция от 12 януари 2023г. до 01 януари 2024 година, а това е явен астрологичен знак, че никоя страна няма да завоюва повече от Русия. Пропагандата за повече и повече оръжие постоянно е водила до изгубени войни в историята на света. " Който не помни историята, е жертван да я повтаря. " Според американският мъдрец от испански генезис Джордж Сантаяна.

- България ще одобри ли еврото?

- Вероятно читателите си спомнят анализът ми „ Чакат ни седем гладни години “. Венера, Меркурий, Сатурн и Юпитер през интервала 2023-2025 година, постоянно ще навестяват втори и осми дом. Разположенията им ще бъдат в негативни аспекти по отношение на финансите, а това може да повлияе фрапантно като инфлация, която ще нарасне фрапантно, въпреки и стъпаловидно, в резюме, има наклонност да се утежнява неравенството или бедността, тъй като ще удари приходите и спестяванията по-силно за семействата с по-бедни или междинни приходи, в сравнение с за богатите семейства. Домакинствата, които скоро са избягали от бедността, биха могли да бъдат тласнати назад в нея от възходящата инфлация. Сиреч приемането на еврото в този интервал ще се окаже гилотина за българската потребителска кошница. Едва след 2027 година черните облаци ще се изместят от родината ни.

- Вижда ли се краят на политическата рецесия? Каква ще е 2023 година в политически проект?

- Марс лишава почти 2 години или 687 дни, с цел да направи цялостна „ гражданска война “ към Слънцето. Марс става назадничав на всеки 2 години + 2 месеца и по-късно остава по този начин за към 55 до 80 дни. Когато Марс стане назадничав, всяко директно, обтегнато деяние става още по-трудно, тоест не очаквайте нищо ново под Слънцето в политически проект, с изключение на промяна на местата и избори.

- Кои планети ще са благосклонни към България през 2023 година?

- Определено това е Венера, която въпреки и за малко ще даде опция на родината ни да поеме свежа глътка въздух през интервала 04.09.2023г. до 01.01.2024 година.

- Бихте ли дали препоръки на читателите на Traffcnews по какъв начин да минават най-безболезнено през рецесиите?

- Според мен идат тежки времена. Ще се наложи да затягаме коланите, вместо отмора в Гърция, по добре да влагаме оскъдните си средства в родната стопанска система, да вземем за пример по Черноморието или в някое китно балканско градче. Време е да се отърсим от мързеливото си консуматорско всекидневие, пристигнало е време за производство. Производство, това е формулата за изплъзване от рецесиите!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР